Cosmoway | INTENSYVIAI DRĖKINANTIS VEIDO KREMAS NORMALIAI IR MIŠRIAI ODAI
17051
page-template-default,page,page-id-17051,page-child,parent-pageid-15847,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
 

INTENSYVIAI DRĖKINANTIS VEIDO KREMAS NORMALIAI IR MIŠRIAI ODAI

AQUA* – kosmetikos priemonėse naudojamas vanduo, kuris specialiomis kosmetikos gamyboje naudojamomis technologijomis išvalomas nuo geležies, kalcio ir magnio druskų. Tik itin gryname vandenyje galime ištirpinti aktyvias ir priemonės funkciją užtikrinančias medžiagas.
COCO-CAPRYLATE* – iš 100% naturalių žaliavų išgauta medžiaga, sudėtyje naudojama tam, kad priemonė gerai pasiskirstytų ant odos. Suteikia jai švelnumo efektą.
GLYCERIN* – aktyvus odos drėkiklis, apsaugo odą nuo drėgmes praradimo.

OLEA EUROPAEA FRUIT OIL* – natūralus alyvmedžio aliejus, pasižymintis intensyviomis drėkinamosiomis ir maitinamosiomis savybėmis.

CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE* – medžiaga gaunama iš kokosų aliejaus ir glicerino. Ingrediento paskirtis – maitinti ir minkštinti odą.
C14-22 ALCOHOLS*; C12-20 ALKYL GLUCOSIDE* – ekologiškumo sertifikatus turinti medžiaga, kuri padeda sujungti vandens ir aliejaus fazes tam, kad išgauti kreminę, malonią konsistenciją.
DIMETHICONE – medžiaga, formuojanti apsauginį sluoksnį ant odos (leidžia odai kvėpuoti), kuris yra atsparus vandeniui.

SODIUM POLYACRYLATE – komponentas, padedantis išgauti tinkamą, puikiai ant odos pasiskirstančią priemonės
konsistenciją.

PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL*; OLUS OIL* – saldžiųjų migdolų ir augalinių aliejų mišinys, kuris veikia kaip odos minkštiklis, kondicionuoja odą, drėkina bei maitina. Sudėtyje turi A, B, E ir D rūšies vitaminų svarbių odai, jos sveikai išvaizdai.
MYRISTYL ALCOHOL*; MYRISTYL GLUCOSIDE* – ekologiškumo sertifikatus turinti medžiaga padeda sujungti vandens ir aliejaus fazes, kad išgautumeme kreminę, malonią konsistenciją.
SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL*; TOCOPHEROL*, OLUS OIL* – augalinių aliejų mišinys ir natūralus simondsijų
sėklų aliejus, kuris yra žinomas kaip ivairių odai itin naudingų E ir B vitaminų kompleksas, cinko, seleno, chromo šaltinis, intensyvus drėkiklis, apsaugantis odą nuo drėgmės praradimo bei neigiamų išorės veiksnių. Tai padeda išlaikyti odos jaunystę.

HYDROLYZED BETA-GLUCAN* – ekologiškumo sertifikatais patvirtintas ingredientas, kuris, tyrimais įrodyta, atstato odos
drėgmės balansą, sustiprina odos apsauginį barjerą, padedantį apsisaugoti nuo neigiamų išorės veiksnių, bei atkuria odos struktūrą.

CUCUMIS SATIVUS (CUCUMBER) EXTRACT* – natūralus agurkų ekstraktas, kuris pasižymi intensyviu, odai taip svarbiu drėkinimu. Padeda suteikti odai skaistumo bei sveikai atrodančio švytejimo.
ALOE BARBADENSIS (ALOE VERA) EXTRACT* – alavijų ekstraktas ypatingai svarbus gerai odos būklei palaikyti. Jis ramina odą, sulaiko jai taip svarbią drėgmę, minkština, regeneruoja odą ir atkuria jos elastingumą.
TOCOPHERYL ACETATE – vitaminas E, kuris yra skirtas apsaugoti natūralius priemonėje naudojamus aliejus nuo oksidacinio proceso (vykstant oksidaciniam procesui aliejus praranda savo savybes, keičia kvapą, dėl to priemonė praranda kokybę).
BENZYL ALCOHOL*; DEHYDROACETIC ACID* – konservantas, kuris yra skirtas išlaikyti priemonę tinkamos kokybės visą galiojimo laiką.
PARFUM – kvapiklis, suteikiantis produktui malonų kvapą.
*Natūralios prigimties ar ekologiškumo sertifikatais patvirtintos medžiagos.