Cosmoway | UNIVERSALUS VEIDO IR KŪNO KREMAS
17042
page-template-default,page,page-id-17042,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
 

UNIVERSALUS VEIDO IR KŪNO KREMAS

Aqua* – kosmetikos priemonėse naudojamas vanduo, kuris specialiomis kosmetikos gamyboje naudojamomis technologijomis, išvalomas nuo geležies, kalcio ir magnio druskų. Tik itin gryname vandenyje galime ištirpinti aktyvias ir priemonės funkciją užtikrinančias medžiagas.

Glycerin* – aktyvus odos drėkiklis, apsaugo odą nuo drėgmės praradimo.

Caprylic/Capric Triglyceride* – medžiaga gaunama iš kokosų aliejaus ir glicerino. Ingridiento paskirtis – maitinti ir minkštinti odą.

Dicaprylyl Ether* – ekologiškumo sertifikatus turinti medžiaga, kuri pasirūpina, kad kosmetikos priemonė puikiai pasiskirstytų ant odos ir suteikia jai šilko pojūtį.

Cetearyl Alcohol* – būtinas tam, kad priemonė nesusisluoksniuotų, nesušoktų į gumulėlius ir lengvai pasiskirstytų ant odos, nes tik taip atsiskleis tikrosios produktų savybės.

Glyceryl Stearate SE* – Ecocert emulsiklis, būtinas siekiant užtikrinti tvirtą kremo konsistenciją, kad ją būtų galima tinkamai pasiskirstyti ant odos. Papildomo emulsiklio poreikis patvirtintas dėl pasirinktos natūralios priemonės sudėties – kitos aktyviosios medžiagos negali sukurti tinkamo tirštumo konsistencijos (masė būtų per skysta).

Dimethicone – medžiaga, formuojanti apsauginį sluoksnį ant odos (leidžia odai kvėpuoti), kuris yra atsparus vandeniui.

Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Tocopherol*, Olus Oil* – simondsijų sėklų aliejus, kuris yra žinomas, kaip įvairių odai itin naudingų E ir B vitaminų kompleksų, cinko, seleno, chromo šaltinis, intensyvus drėkiklis, apsaugantis odą nuo drėgmės praradimo bei neigiamų išorės veiksnių. Tai padeda išlaikyti odos jaunystę.

Tocopheryl Acetate – vitaminas E, skirtas apsaugoti natūralius priemonėje naudojamus aliejus nuo oksidacinio proceso (vykstant oksidaciniam procesui aliejus praranda savo savybes, keičia kvapą, dėl to priemonė praranda kokybę). Taip pat, šis komponentas yra stiprus antioksidantas, padedantis apsaugoti odą nuo senėjimo procesų.

Sodium Polyacrylate – komponentas, padedantis išgauti tinkamą priemonės konsistenciją.

Benzyl Alcohol*, Dehydroacetic Acid* – konservantas, privalomas norint išlaikyti priemonę tinkamos kokybės visą galiojimo laiką.

Parfum – kvapiklis, suteikiantis produktui malonų kvapą.

*natūralios kilmės ar ekologiškumo sertifikatus turinčios medžiagos.