GREEN FEEL’S REGENERATIVE SHAMPOO WITH NATURAL SEA BUCKTHORN OIL, 250ml

See product

Composition

Do you really know what you put on your face and body?

Organic or eco-certified ingredient

Aqua

Kosmetikos priemonėse naudojamas vanduo, kuris specialiomis kosmetikos gamyboje naudojamomis technologijomis išvalomas nuo geležies, kalcio ir magnio druskų. Tik itin gryname vandenyje galime ištirpinti aktyvias ir priemonės funkciją užtikrinančias medžiagas.

Coco-Glucoside

Tai švelni nejoninė paviršiaus aktyvioji medžiaga, pagaminta iš natūralios kilmės žaliavų. Pasižymi išskirtiniu putojimu, padeda sutirštinti produkto konsistenciją, kondicionuoja odą ir plaukus.

Sodium Coco-Sulfate

Anijoninė paviršiaus aktyvioji medžiaga, užtikrinanti putojimą ir puikų valančių savybių efektyvumą.

Cocamidopropyl Betaine

Iš natūralių žaliavų išgauta paviršiaus aktyvioji medžiaga, kuri padeda sušvelninti produkto veikimą, gerina produkto putojimą bei jį tirština. Veikia kaip antistatikas, kondicionuoja odą ir plaukus.

Glycerin

Aktyvus odos drėkiklis, apsaugo odą nuo drėgmės praradimo.

Benzyl Alcohol

Ekologiškumo sertifikatais patvirtinta konservuojamoji medžiaga, užtikrinanti kokybišką kosmetikos priemonės sudėtį viso galiojimo laikotarpiu.

Yogurt

Lactic Acid

Medžiaga naudojama tinkamam priemonės pH išgauti.

Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride

Medžiaga padedanti sumažinti plaukų vėlimąsi bei susitvarkyti su pasišiaušusiais, įsielektrinusiais plaukais. Taip pat, padeda sukurti tinkamą priemonės konsistenciją.

Xanthan Gum

Tirštiklis, būtinas norint gauti puikios konsistencijos, tirštą kremą.

Styrene/Acrylates Copolymer

Tai polimero ir paviršiaus aktyvios medžiagos mišinys, naudojamas kaip baliklis, suteikiantis produktui kreminę baltą spalvą.

Parfum

Kvapiklis, suteikiantis produktui malonų kvapą, nes juk su juo gražintis tiesiog maloniau.

Citric Acid

Rūgštis, būtina sukurti kremo, prausiklio, šampūno pH., kaip ir mūsų oda, turi savo pH. Kad produktas nedirgintų odos, jo pH turi atitikti odos pH.

Hippophae Rhamnoides Fruit Oil

Šaltalankių aliejus kupinas Omega 7 riebalų rūgščių, kurios maitina ir praturtina vitaminais odą.

Dehydroacetic Acid

Ekologiškumo sertifikatais patvirtinta konservuojamoji medžiaga, užtikrinanti kokybišką kosmetikos priemonės sudėtį viso galiojimo laikotarpiu.

Benzoic Acid

Konservantas, skirtas išlaikyti priemonę tinkamos kokybės (kad būtų išsaugotas produkto saugumas ir efektyvumas) visą galiojimo laiką


Fatal error: Uncaught Error: Call to a member function get_id() on bool in /home/cosmoway/domains/cosmoway.lt/public_html/wp-content/themes/cosmoway/func/cpt_queries.php:11 Stack trace: #0 /home/cosmoway/domains/cosmoway.lt/public_html/wp-content/themes/cosmoway/woocommerce/single-product/related.php(22): get_related_items() #1 /home/cosmoway/domains/cosmoway.lt/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-core-functions.php(345): include('/home/cosmoway/...') #2 /home/cosmoway/domains/cosmoway.lt/public_html/wp-content/themes/cosmoway/single-recipe.php(43): wc_get_template() #3 /home/cosmoway/domains/cosmoway.lt/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include('/home/cosmoway/...') #4 /home/cosmoway/domains/cosmoway.lt/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/cosmoway/...') #5 /home/cosmoway/domains/cosmoway.lt/public_html/index.php(17): require('/home/cosmoway/...') #6 {main} thrown in /home/cosmoway/domains/cosmoway.lt/public_html/wp-content/themes/cosmoway/func/cpt_queries.php on line 11