NIDA EYE MAKE-UP REMOVER WITH NATURAL ALOE EXTRACT AND VIT-E, 150 ML

See product

Composition

Do you really know what you put on your face and body?

Organic or eco-certified ingredient

Aqua

Kosmetikos priemonėse naudojamas vanduo, kuris specialiomis kosmetikos gamyboje naudojamomis technologijomis išvalomas nuo geležies, kalcio ir magnio druskų. Tik itin gryname vandenyje galime ištirpinti aktyvias ir priemonės funkciją užtikrinančias medžiagas.

Isopropyl Palmitate

Odos minkštiklis, skirtas paversti kremo konsistenciją lengvai susigeriančia ir tolygiai pasiskirtančia ant odos.

Propylene Glycol

Drėkiklis (humektantas), padeda kondicionuoti odą. Be odos puselėjimo komponentas formulėje naudojamas, tam, kad padėtų sukurti norimą priemonės konsistenciją, atlieka tirpiklio (padeda ištirpinti ir stabilizuoti kai kurias vandenyje netirpias medžiagas) ir klampos reguliatoriaus funkcijas.

Sodium Chloride

Emulsijos klampos reguliatorius – svarbu siekiant užtikrinti tinkamą ant odos tepti skirtą produkto konsistenciją.

Aloe Barbadensis Leaf Extract

Alavijų ekstraktas ypatingai svarbus gerai odos būklei palaikyti. Jis ramina odą, sulaiko jai taip svarbią drėgmę, minkština, regeneruoja odą ir atkuria jos elastingumą.

Glycerin

Aktyvus odos drėkiklis, apsaugo odą nuo drėgmės praradimo.

Tocopheryl Acetate

Vitaminas E, skirtas apsaugoti natūralius priemonėje naudojamus aliejus nuo oksidacinio proceso (vykstant oksidaciniam procesui aliejus praranda savo savybes, keičia kvapą, dėl to priemonė praranda kokybę). Taip pat, šis komponentas yra stiprus antioksidantas, padedantis apsaugoti odą nuo senėjimo procesų.

Panthenol

Tai yra B5 vitamino forma, kuri itin svarbi sveikai atrodančiai odai. Šis komponentas gerina odos būklę, ją drėkina, tonizuoja, suteikia minkštumo bei stangrumo. Taip pat pasižymi raminamuoju poveikiu.

Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin

Konservantas, skirtas išlaikyti priemonę tinkamos kokybės (kad būtų išsaugotas produkto saugumas ir efektyvumas) visą galiojimo laiką.

Disodium EDTA

Komponentas, padedantis apsaugoti produktą nuo kieto vandens poveikio, kuris gali pasireikšti produkto spalvos pasikeitimu, atsiradusiu blogu kvapu ar skoniu.