Гель для душа с экстрактом манго

Экстракт манго отличается своими глубоко увлажняющими и питательными свойствами, поэтому является очень ценным для Вашей кожи. Применение: необходимое количество средства круговыми движениями втирайте в увлажненную кожу. Вотрите. Смойте.

Посмотреть продукт

Cочинение

Вы действительно знаете, что наносите на лицо и тело?

Органический или экосертифицированный ингредиент

Aqua

kosmetikos priemonėse naudojamas vanduo, kuris specialiomis kosmetikos gamyboje naudojamomis technologijomis išvalomas nuo geležies, kalcio ir magnio druskų. Tik itin gryname vandenyje galime ištirpinti aktyvias ir priemonės funkciją užtikrinančias medžiagas.

Coco Glucoside

Tai švelni nejoninė paviršiaus aktyvioji medžiaga, pagaminta iš natūralios kilmės žaliavų. Pasižymi išskirtiniu putojimu, padeda sutirštinti produkto konsistenciją, kondicionuoja odą ir plaukus.

Glycerin

Aktyvus odos drėkiklis, apsaugo odą nuo drėgmės praradimo.

Sodium Coco-Sulfate

Anijoninė paviršiaus aktyvioji medžiaga, užtikrinanti putojimą ir puikų valančių savybių efektyvumą.

Coco-Betaine

Iš kokosų aliejaus išgaunama paviršiaus aktyvioji medžiaga, kuri padeda sušvelninti anijoninės paviršiaus aktyvios medžiagos veikimą, laikoma labai švelniu odą ir plaukus kondicionuojančiu plovikliu, turinčiu antistatinių savybių.

Coco Glucoside, Glyceryl Oleate

Iš natūralių žaliavų išgautas mišinys, kuris padeda kondicionuoti ir minkštinti odą bei plaukus, taip pat, gali sušvelninti produkto formulės veikimą.

Mangifera Indica (Mango) Extract

Natūralus ekstraktas iš mango vaisiaus, kuris padeda kondicionuoti ir švelninti odą.

Panthenol

Tai yra B5 vitamino forma, kuri itin svarbi sveikai atrodančiai odai. Šis komponentas gerina odos būklę, ją drėkina, tonizuoja, suteikia minkštumo bei stangrumo. Taip pat pasižymi raminamuoju poveikiu.

Xanthan Gum

Tirštiklis, būtinas norint gauti puikios konsistencijos, tirštą kremą.

Lactic Acid

Medžiaga naudojama tinkamam priemonės pH išgauti.

Styrene/Acrylates Copolymer, Coco-Glucoside

Tai polimero ir paviršiaus aktyvios medžiagos mišinys, naudojamas kaip baliklis, suteikiantis produktui kreminę baltą spalvą.

Benzyl Alcohol

Ekologiškumo sertifikatais patvirtinta konservuojamoji medžiaga, užtikrinanti kokybišką kosmetikos priemonės sudėtį viso galiojimo laikotarpiu.

Parfum

Kvapiklis, suteikiantis produktui malonų kvapą, nes juk su juo gražintis tieisog maloniau.

Dehydroacetic Acid

Ekologiškumo sertifikatais patvirtinta konservuojamoji medžiaga, užtikrinanti kokybišką kosmetikos priemonės sudėtį viso galiojimo laikotarpiu.