Желейной консистенции средство для умывания с натуральным экстрактом конопляного семени

Посмотреть продукт

Cочинение

Вы действительно знаете, что наносите на лицо и тело?

Органический или экосертифицированный ингредиент

Aqua

Kosmetikos priemonėse naudojamas vanduo, kuris specialiomis kosmetikos gamyboje naudojamomis technologijomis išvalomas nuo geležies, kalcio ir magnio druskų. Tik itin gryname vandenyje galime ištirpinti aktyvias ir priemonės funkciją užtikrinančias medžiagas.

Glycerin

Aktyvus odos drėkiklis, apsaugo odą nuo drėgmės praradimo.

Cellulose Gum

vandeninės ir kietos fazių surišėjas, stabilzuojantis ir neleidžiantis atsiskirti kietai ir vandeninei fazėms.

Niacinamide

Odos minkštinimui ir švelninimui, per didelio sebumo išskyrimo reguliavimui, padeda stiprinti odos apsauginį barjerą.

Disodium Cocoyl Glutamate

Anijoninis surfaktantas, turinris putojančių savybių, švelniai padeda nuvalyti nešvarumus nuo odos paviršiaus, kondicionuoja odą ir suteikia drėgmės pojūtį

Disodium Cocoamphodiacetate

Medžiaga, turinti putojančių, valomųjų ir tirštiklio savybių

Benzyl Alcohol

Ekologiškumo sertifikatais patvirtinta konservuojamoji medžiaga, užtikrinanti kokybišką kosmetikos priemonės sudėtį viso galiojimo laikotarpiu.

Lactic Acid

Medžiaga naudojama tinkamam priemonės pH išgauti.

Propanediol

Konservantas, privalomas norint išlaikyti priemonę tinkamos kokybės visą galiojimo laiką.

Sodium Chloride

Emulsijos klampos reguliatorius – svarbu siekiant užtikrinti tinkamą ant odos tepti skirtą produkto konsistenciją.

Sodium Glutamate

Medžiaga,turinti valomųjų savybių, nedirgina odos, palieka švelnų ir malonų pojūtį ant odos paviršiaus

Sodium Cocoate

Švelni valomoji medžiaga, skirta padėti nuvalyti nešvarumus nuo odos paviršiaus

Parfum

Kvapiklis, suteikiantis produktui malonų kvapą, nes juk su juo gražintis tieisog maloniau.

Dehydroacetic Acid

Ekologiškumo sertifikatais patvirtinta konservuojamoji medžiaga, užtikrinanti kokybišką kosmetikos priemonės sudėtį viso galiojimo laikotarpiu.

Cannabis Sativa Seed Oil

Natūralus kanapių aliejus, kurio sudėtyje esančios riebalų rūgštys savo struktūra yra labai panašios į natūralius odos lipidus, todėl naudojant šį aliejų oda yra raminama, veikiama priešuždegimiškai bei joje sulaikoma drėgmė.