Предназначенный для нормального или сухого типа кожи интенсивно увлажняющий крем для лица с экстрактами огурца и алоэ

Посмотреть продукт

Cочинение

Вы действительно знаете, что наносите на лицо и тело?

Органический или экосертифицированный ингредиент

Aqua

kosmetikos priemonėse naudojamas vanduo, kuris specialiomis kosmetikos gamyboje naudojamomis technologijomis išvalomas nuo geležies, kalcio ir magnio druskų. Tik itin gryname vandenyje galime ištirpinti aktyvias ir priemonės funkciją užtikrinančias medžiagas.

Coco-Caprylate

Iš 100% naturalių žaliavų išgauta medžiaga, sudėtyje naudojama tam, kad priemonė gerai pasiskirstytų ant odos. Suteikia jai švelnumo efektą.

Glycerin

Aktyvus odos drėkiklis, apsaugo odą nuo drėgmės praradimo.

C14-22 Alcohols

Medžiaga padedanti sujungti vandens ir aliejinę fazes ir išgauti tinkamą kreminę konsistenciją.

Caprylic / Capric Triglyceride

Medžiaga gaunama iš kokosų aliejaus ir glicerino. Ingrediento paskirtis – maitinti ir minkštinti odą.

Myristyl Alcohol

Olus Oil

Tocopherol

Vitaminas naudojamas norint stabilizuoti deguoniui jautrius komponentrus. Produktuose atlieka odos kondicionavimo funkcijas.

Dimethicone

Suteikia minkštos, šilkinės odos jausmą. Pasižymi lengvu pasiskirstymu ant odos. Padeda apsaugoti odą nuo žalingų išorės veiksnių.

Simmondsia Chinensis Seed Oil

Jojobos aliejus, stiprinantis lipidinę plėvelę, pasižymi maitinimo funkcijomis.

Prunus Amygdalus Dulcis Oil; Olus Oil

Saldžiųjų migdolų ir augalinių aliejų mišinys, kuris veikia kaip odos minkštiklis, kondicionuoja odą, drėkina bei maitina. Sudėtyje turi A, B, E ir D rūšies vitaminų svarbių odai, jos sveikai išvaizdai.

C12-20 Alkyl Glucoside

Medžiaga padedanti sujungti vandens ir aliejinę fazes ir išgauti tinkamą kreminę konsistenciją.

Benzyl Alcohol

Ekologiškumo sertifikatais patvirtinta konservuojamoji medžiaga, užtikrinanti kokybišką kosmetikos priemonės sudėtį viso galiojimo laikotarpiu.

Tocopheryl Acetate

Vitaminas E, skirtas apsaugoti natūralius priemonėje naudojamus aliejus nuo oksidacinio proceso (vykstant oksidaciniam procesui aliejus praranda savo savybes, keičia kvapą, dėl to priemonė praranda kokybę). Taip pat, šis komponentas yra stiprus antioksidantas, padedantis apsaugoti odą nuo senėjimo procesų.

Sodium Polyacrylate

Medžiaga padedanti tirštinti, stabilizuoti (kad kremas nekistų nie išvaizdos nei kuriamų pojūčių atžvilgiu) kremo konistenciją (emulsiją), sukuria lengvos konsistencijos efektą, padeda užtikrinti gerą priemonės pasiskirstymą, malonų jausmą po užtepimo.

Myristyl Glucoside

Ekologiškumo sertifikatus turinti medžiaga padeda sujungti vandens ir aliejaus fazes, kad išgautumeme kreminę, malonią konsistenciją.

Aloe Barbadensis Leaf Extract

Alavijų ekstraktas ypatingai svarbus gerai odos būklei palaikyti. Jis ramina odą, sulaiko jai taip svarbią drėgmę, minkština, regeneruoja odą ir atkuria jos elastingumą.

Cucumis Sativus (Cucumber) Extract

Natūralus agurkų ekstraktas, kuris pasižymi intensyviu, odai taip svarbiu drėkinimu. Padeda suteikti odai skaistumo bei sveikai atrodančio švytejimo.

Dehydroacetic Acid

Ekologiškumo sertifikatais patvirtinta konservuojamoji medžiaga, užtikrinanti kokybišką kosmetikos priemonės sudėtį viso galiojimo laikotarpiu.

Hydrolyzed Beta-Glucan

Komponentas, kuris intensyviai drėkina, stiprina odos apsauginį barjerą ir padeda atkurti odos struktūrą.

Sodium benzoate

Citric Acid

Rūgštis, būtina sukurti kremo pH. Kremas, kaip ir mūsų oda, turi savo pH. Kad kremas nedirgintų odos, jo pH turi atitikti odos pH.