УВЛАЖНЯЮЩЕЕ ЖИДКОЕ МЫЛО С ЭКСТРАКТАМИ ОГУРЦА И АЛОЭ

Посмотреть продукт

Cочинение

Вы действительно знаете, что наносите на лицо и тело?

Органический или экосертифицированный ингредиент

Aqua

Kosmetikos priemonėse naudojamas vanduo, kuris specialiomis kosmetikos gamyboje naudojamomis technologijomis išvalomas nuo geležies, kalcio ir magnio druskų. Tik itin gryname vandenyje galime ištirpinti aktyvias ir priemonės funkciją užtikrinančias medžiagas.

Sodium Laureth Sulfate

Plačiausiai naudojama paviršinio aktyvumo medžiaga kosmetikoje, lengvai pašalinanti nešvarumus nuo odos paviršiaus.

Glycerin

Aktyvus odos drėkiklis, apsaugo odą nuo drėgmės praradimo.

Sodium Chloride

Emulsijos klampos reguliatorius – svarbu siekiant užtikrinti tinkamą ant odos tepti skirtą produkto konsistenciją.

Cocamide DEA

Iš kokosų aliejaus gauta medžiaga užtikrinanti gausų produkto putojimą.

Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate

Iš natūralių žaliavų išgautas mišinys, kuris padeda kondicionuoti ir minkštinti odą bei plaukus, taip pat, gali sušvelninti produkto formulės veikimą.

Cucumis Sativus Fruit Extract

Natūralus agurkų ekstraktas, kuris pasižymi intensyviu, odai taip svarbiu drėkinimu. Padeda suteikti odai skaistumo bei sveikai atrodančio švytejimo.

Aloe Barbadensis Extract

Alavijų ekstraktas ypatingai svarbus gerai odos būklei palaikyti. Jis ramina odą, sulaiko jai taip svarbią drėgmę, minkština, regeneruoja odą ir atkuria jos elastingumą.

Panthenol

Tai yra B5 vitamino forma, kuri itin svarbi sveikai atrodančiai odai. Šis komponentas gerina odos būklę, ją drėkina, tonizuoja, suteikia minkštumo bei stangrumo. Taip pat pasižymi raminamuoju poveikiu.

Cocamidopropyl Betaine

Iš natūralių žaliavų išgauta paviršiaus aktyvioji medžiaga, kuri padeda sušvelninti produkto veikimą, gerina produkto putojimą bei jį tirština. Veikia kaip antistatikas, kondicionuoja odą ir plaukus.

Lactic Acid

Medžiaga naudojama tinkamam priemonės pH išgauti.

PEG-40 Hydrogenated Castor Oil

Naudojamas kaip puikus vandenyje netirpių medžiagų tirpiklis

Parfum

Kvapiklis, suteikiantis produktui malonų kvapą, nes juk su juo gražintis tieisog maloniau.

Sodium Benzoate, Potassium Sorbate

Konservantas, privalomas norint išlaikyti priemonę tinkamos kokybės visą galiojimo laiką.

Citric Acid

Rūgštis, būtina sukurti kremo pH. Kremas, kaip ir mūsų oda, turi savo pH. Kad kremas nedirgintų odos, jo pH turi atitikti odos pH.

CI 19140

Dažiklis, suteikiantis produktui būdingą spalvą.

CI 42051

Dažiklis, suteikiantis produktui būdingą spalvą.

Вы переключили язык, и в корзине есть товары. Если Вы продолжите с RU языком, корзина будет опустошена, и Вам придется снова добавить товары в корзину.