Вы действительно знаете, что наносите на лицо и тело?
Органический или экосертифицированный ингредиент
Kosmetikos priemonėse naudojamas vanduo, kuris specialiomis kosmetikos gamyboje naudojamomis technologijomis išvalomas nuo geležies, kalcio ir magnio druskų. Tik itin gryname vandenyje galime ištirpinti aktyvias ir priemonės funkciją užtikrinančias medžiagas.
Medžiaga gaunama iš kokosų aliejaus ir glicerino. Ingrediento paskirtis – maitinti ir minkštinti odą.
Ekologiškumo sertifikatus turintis komponentas, būtinas siekiant užtikrinti tvirtą kremo konsistenciją, kad ją būtų galima tinkamai pasiskirstyti ant odos.
Medžiaga padedanti susidaryti tinkamai kremo konsistencijai (emulsijai), kad ji būtų stabili (neprarastų savo kokybinių parametrų). Taip pat veikia kaip odos minkštiklis.
Aktyvus odos drėkiklis, apsaugo odą nuo drėgmės praradimo.
Natūralus alyvmedžio aliejus, pasižymintis intensyviomis drėkinamosiomis ir maitinamosiomis savybėmis.
Natūralus kanapių aliejus, kurio sudėtyje esančios riebalų rūgštys savo struktūra yra labai panašios į natūralius odos lipidus, todėl naudojant šį aliejų oda yra raminama, veikiama priešuždegimiškai bei joje sulaikoma drėgmė.
Medžiaga, padedanti sujungti aliejinę ir vandens fazes į vientisą, puikiai ant odos pasiskirstančią masę.
Avokadų ir augalinio aliejaus mišinys, savo sudėtyje turintis vitaminų A ir E, tinkamas jautriai, sudirgusiai, sausai odai. Padeda drėkinti ir maitinti odą.
Natūralus komponetas, padedantis ant odos paviršiaus suformuoti apsauginį barjerą, kuris neleidžia odai netekti drėgmės. Padeda atkurti elastingumą bei skatina odos atsinaujinimo procesus.
Tirštiklis, būtinas norint gauti puikios konsistencijos, tirštą kremą.
Vitaminas E, skirtas apsaugoti natūralius priemonėje naudojamus aliejus nuo oksidacinio proceso (vykstant oksidaciniam procesui aliejus praranda savo savybes, keičia kvapą, dėl to priemonė praranda kokybę). Taip pat, šis komponentas yra stiprus antioksidantas, padedantis apsaugoti odą nuo senėjimo procesų.
Konservantas, skirtas išlaikyti priemonę tinkamos kokybės (kad būtų išsaugotas produkto saugumas ir efektyvumas) visą galiojimo laiką.