GREEN FEEL’S ŠAMPŪNAS SU NATŪRALIU ALAUS MIELIŲ EKSTRAKTU IR GRAIKINIŲ RIEŠUTŲ ALIEJUMI

Žiūrėti produktą

Sudėtis

Ar tikrai žinote, ką tepate ant savo veido ir kūno?

Ekologiška arba ekologijos sertifikatą turinti sudėtinė dalis

Aqua

Kosmetikos priemonėse naudojamas vanduo, kuris specialiomis kosmetikos gamyboje naudojamomis technologijomis išvalomas nuo geležies, kalcio ir magnio druskų. Tik itin gryname vandenyje galime ištirpinti aktyvias ir priemonės funkciją užtikrinančias medžiagas.

Coco-Glucoside

Tai švelni nejoninė paviršiaus aktyvioji medžiaga, pagaminta iš natūralios kilmės žaliavų. Pasižymi išskirtiniu putojimu, padeda sutirštinti produkto konsistenciją, kondicionuoja odą ir plaukus.

Sodium Coco-Sulfate

Anijoninė paviršiaus aktyvioji medžiaga, užtikrinanti putojimą ir puikų valančių savybių efektyvumą.

Coco-Betaine

Iš kokosų aliejaus išgaunama paviršiaus aktyvioji medžiaga, kuri padeda sušvelninti anijoninės paviršiaus aktyvios medžiagos veikimą, laikoma labai švelniu odą ir plaukus kondicionuojančiu plovikliu, turinčiu antistatinių savybių.

Glycerin

Aktyvus odos drėkiklis, apsaugo odą nuo drėgmės praradimo.

Lactic Acid

Medžiaga naudojama tinkamam priemonės pH išgauti.

Sodium Chloride

Klampos reguliatorius – svarbu siekiant užtikrinti tinkamą produkto konsistenciją

Sodium benzoate

Konservantas, skirtas išlaikyti priemonę tinkamos kokybės (kad būtų išsaugotas produkto saugumas ir efektyvumas) visą galiojimo laiką

Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride

Medžiaga padedanti sumažinti plaukų vėlimąsi bei susitvarkyti su pasišiaušusiais, įsielektrinusiais plaukais. Taip pat, padeda sukurti tinkamą priemonės konsistenciją.

Styrene/Acrylates Copolymer

Tai polimero ir paviršiaus aktyvios medžiagos mišinys, naudojamas kaip baliklis, suteikiantis produktui kreminę baltą spalvą.

Potassium Sorbate

Konservantas, skirtas išlaikyti priemonę tinkamos kokybės (kad būtų išsaugotas produkto saugumas ir efektyvumas) visą galiojimo laiką

Citric Acid

Rūgštis, būtina sukurti kremo pH. Kremas, kaip ir mūsų oda, turi savo pH. Kad kremas nedirgintų odos, jo pH turi atitikti odos pH.

Parfum

Kvapiklis, suteikiantis produktui malonų kvapą, nes juk su juo gražintis tieisog maloniau.

Saccharomyces Cerevisiae Extract

Kondicionuoja - drėkina ir minkština - odą ir plaukus

Benzyl Alcohol

Ekologiškumo sertifikatais patvirtinta konservuojamoji medžiaga, užtikrinanti kokybišką kosmetikos priemonės sudėtį viso galiojimo laikotarpiu.

Juglans Regia (Walnut) Seed Oil

Tai natūralus graikinių riešutų aliejus, gaunamas šaltai presuojant kruopščiai atrinktus riešutus. Aliejuje yra net 60% Omega 6 ir 12% Omega 3 riebalų rūgščių, kurios turi įtakos geram produkto oksidaciniam stabilumui. Graikinių riešutų aliejus drėkina odą, suteikia jai švelnumo ir minkštumo jausmą.

Olus Oil

Augalinis aliejus, naudojamas kaip emolientas, suteikiantis plaukams šilkinio žvilgesio ir švelnumo.

Tocopherol

Vitaminas naudojamas norint stabilizuoti deguoniui jautrius komponentrus. Produktuose atlieka odos kondicionavimo funkcijas.

Benzoic Acid

Konservantas, skirtas išlaikyti priemonę tinkamos kokybės (kad būtų išsaugotas produkto saugumas ir efektyvumas) visą galiojimo laiką

Phenoxyethanol

Konservantas, skirtas išlaikyti priemonę tinkamos kokybės (kad būtų išsaugotas produkto saugumas ir efektyvumas) visą galiojimo laiką