Ar tikrai žinote, ką tepate ant savo veido ir kūno?
Ekologiška arba ekologijos sertifikatą turinti sudėtinė dalis
Kosmetikos priemonėse naudojamas vanduo, kuris specialiomis kosmetikos gamyboje naudojamomis technologijomis išvalomas nuo geležies, kalcio ir magnio druskų. Tik itin gryname vandenyje galime ištirpinti aktyvias ir priemonės funkciją užtikrinančias medžiagas.
Aktyvus odos drėkiklis, apsaugo odą nuo drėgmės praradimo.
Emulsiklių ir tinkamą kremo konsistenciją padedančių sukurti medžiagų mišinys. Visi kremai susideda iš dviejų, tarpusavyje nesimaišančių dalių – vandeninės (joje tirpsta visos aktyvios medžiagos) ir aliejinės (skirta kreminės konsistencijos sukūrimui, svarbioms odos puoselėjimo funkcijos užtikrinti). Taigi šis medžiagų junginys skirtas padėti šioms dviems dalims susijungti į vieną bendrą efektyvią visumą. Šios medžiagos prisideda ir prie odo minkštinimo.
Medžiaga gaunama iš kokosų aliejaus ir glicerino. Ingrediento paskirtis – maitinti ir minkštinti odą.
Natūralus alyvmedžio aliejus, pasižymintis intensyviomis drėkinamosiomis ir maitinamosiomis savybėmis.
Augalinis aliejus, naudojamas kaip emolientas, suteikiantis plaukams šilkinio žvilgesio ir švelnumo.
Natūralus avokadų aliejus, intensyviai maitina ir ramina sudirgusią odą. Komponentas minkština odą, padeda atsikratyti nemalonaus sausos odos tempimo pojūčio.
Vitaminas naudojamas norint stabilizuoti deguoniui jautrius komponentrus. Produktuose atlieka plaukų drėkinimo bei odos kondicionavimo funkcijas.
Vitaminas E, skirtas apsaugoti natūralius priemonėje naudojamus aliejus nuo oksidacinio proceso (vykstant oksidaciniam procesui aliejus praranda savo savybes, keičia kvapą, dėl to priemonė praranda kokybę). Taip pat, šis komponentas yra stiprus antioksidantas, padedantis apsaugoti odą nuo senėjimo procesų.
Medžiaga padedanti tirštinti, stabilizuoti (kad kremas nekistų nie išvaizdos nei kuriamų pojūčių atžvilgiu) kremo konistenciją (emulsiją), sukuria lengvos konsistencijos efektą, padeda užtikrinti gerą priemonės pasiskirstymą, malonų jausmą po užtepimo.
Kvapiklis, suteikiantis produktui malonų kvapą, nes juk su juo gražintis tiesiog maloniau.
Konservantas, skirtas išlaikyti priemonę tinkamos kokybės (kad būtų išsaugotas produkto saugumas ir efektyvumas) visą galiojimo laiką.